Сегеда, І.В. (2022) Товарознавство: продовольчі товари: навч. посібник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-570-1 (In Press)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Abstract
У навчальному посібнику розглянуто основні поняття загального товарознавства в готельно-ресторанному господарстві. Приділена увага товарознавчій характеристиці окремих груп товарів рослинного і тваринного походження, враховуючи вимоги державних стандартів України. Навчальний посібник призначений для студентів і викладачів освітньої програми «Готельна і ресторанна справа», науковців і практиків, діяльність яких пов’язана з формуванням асортименту та вимог до якості продовольчих товарів, а також всіх, хто цікавиться цими питаннями.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 61769 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 13 Sep 2022 11:57 |
Last Modified: | 13 Sep 2022 11:57 |
Repository Staff Only: item control page