На уровень вверх |
Іванова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Іванова, О. М. (2021) ОСНОВИ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Абрамов, В. В. и Полчанінова, І. Л. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073- Менедмжент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Абрамов, В. В. и Полчанінова, І. Л. (2021) ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073- Менедмжент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2021) ЕКОНОМІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2021) КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування,спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Сервісологія» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2022) Сервісологія Конспект лекцій (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Баландіна, І. С. (2021) ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. и Погасій, С. О. и Харченко, О. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОДОРОЖЕЙ» (для студентів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2021) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (ЛІКУВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (ЛІКУВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. и Тонкошкур, М. В. (2021) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Козлова, А. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Козлова, А. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Козлова, А. О. (2021) ТУРИЗМОЛОГІЯ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2021) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2022) ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА. СЛОВНИК-ДОВІДНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2022) УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. СЛОВНИК-ДОВІДНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л. М. и Полчанінова, І. Л. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Крайнюк, Л.М. и Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА) (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2021) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2022 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)
Писарева, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасіій, С. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. и Рябєв, А. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2021) ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТУРІНДУСТРІЇ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2021) ЕНОГАСТРОНОМІЯ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ЕНОГАСТРОНОМІЯ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2021) УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Єфременко, Т. М. и Краснокутська, Ю. В. (2022) Реінжиніринг бізнес-процесів підприємств сфери HoReCa. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи)з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. и Писаревський, І. М. и Оболенцева, Л. В. и Александрова, С. А. и Влащенко, Н. М. и Погасій, С. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання кваліфікаційної роботи магістра (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2022) Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної та заочної форм навчання). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2021) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туристських дестинацій» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туристських дестинацій» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Угоднікова, О. І. (2022) Управління сталим розвитком туристських дестинацій. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)