Up a level |
Іванова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Іванова, О. М. (2021) ОСНОВИ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Абрамов, В. В. and Полчанінова, І. Л. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073- Менедмжент, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Абрамов, В. В. and Полчанінова, І. Л. (2021) ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 1 курсу всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 073- Менедмжент, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С. А. (2021) ЕКОНОМІКА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С. А. (2021) КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування,спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ СЕРВІСІ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Сервісологія» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І. Б. (2022) Сервісологія Конспект лекцій (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Баландіна, І. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Баландіна, І. С. (2021) ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н. М. and Погасій, С. О. and Харченко, О. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОДОРОЖЕЙ» (для студентів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2021) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ. Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (ЛІКУВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ВИДИ ТУРИЗМУ (ЛІКУВАЛЬНИЙ ТУРИЗМ)» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н. М. and Тонкошкур, М. В. (2021) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ. Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Козлова, А. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Козлова, А. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Козлова, А. О. (2021) ТУРИЗМОЛОГІЯ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2021) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2022) ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА. СЛОВНИК-ДОВІДНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Колонтаєвський, О. П. (2022) УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ. СЛОВНИК-ДОВІДНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Крайнюк, Л. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Крайнюк, Л. М. and Полчанінова, І. Л. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Крайнюк, Л.М. and Влащенко, Н. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА) (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Оболенцева, Л. В. (2021) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2022 р. [Teaching Resource] (Unpublished)
Писарева, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Submitted)
Писарева, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Погасіій, С. О. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М. М. and Рябєв, А. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2021) ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТУРІНДУСТРІЇ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Свідло, К. В. (2021) ЕНОГАСТРОНОМІЯ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Свідло, К. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ЕНОГАСТРОНОМІЯ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Свідло, К. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Свідло, К. В. (2021) УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Світлична, В. Ю. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Світлична, В. Ю. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Світлична, В. Ю. and Єфременко, Т. М. and Краснокутська, Ю. В. (2022) Реінжиніринг бізнес-процесів підприємств сфери HoReCa. Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічного завдання (контрольної роботи)з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «РЕСТОРАННИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Сегеда, І. В. and Писаревський, І. М. and Оболенцева, Л. В. and Александрова, С. А. and Влащенко, Н. М. and Погасій, С. А. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання кваліфікаційної роботи магістра (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А. С. (2022) Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А. С. (2022) Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних робіт (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної та заочної форм навчання). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А. С. (2022) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)
Тонкошкур, М. В. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ» (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Тонкошкур, М. В. (2021) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туристських дестинацій» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туристських дестинацій» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Угоднікова, О. І. (2022) Управління сталим розвитком туристських дестинацій. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)