A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Соколенко, А.С. (2022) Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
12kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2022
ID Code:61818
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:07 Oct 2022 13:44
Last Modified:07 Oct 2022 13:44

Repository Staff Only: item control page