Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Колонтаєвський, О. П. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ГОТЕЛЬНОГО І РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
22kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022
Код ID:60571
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:10 Янв 2022 10:52
Последнее изменение:10 Янв 2022 10:52

Только штат репозитория: страница управления объектом