Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Баландіна, І. С. (2021) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ПІДПРИЄМНИЦТВО В ГОТЕЛЬНОМУ І РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
130kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2022
Код ID:60804
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:19 Янв 2022 07:25
Последнее изменение:19 Янв 2022 07:25

Только штат репозитория: страница управления объектом