A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2013"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Є | А | Б | В | Д | З | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т
Number of items at this level: 125.

Є

Єфременко , Т.М. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Основи наукових досліджень" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.14010301 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

А

Абрамов, В.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ»(для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Історія туризму" (для студентів 1-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Історія туризму" (для студентів 1-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Організація туризму (організація туристичних подорожей)" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)» (для студентів 1 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)” (для студентів 1 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)”(для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)” для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – "Туризм". [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2012) Конспект лекцій з дисципліни "Управління персоналом" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Економіка підпрпиємства" (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Управління персоналом" (для студентів 4-го курсу денної форми навчання напрямку підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Ігнатова, Н.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Ігнатова, Н.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальності 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Гордієнко, Т.В. and Ігнатова, Н.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Гордієнко, Т.В. and Ігнатова, Н.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунуово-графічної роботи з дисципліни "Професійна комунікативна компетентність" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа",7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Професійна комунікативна компетентність" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа",7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Економіка підприємства" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни "Економіка підприємства" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Конспект лекцій з навчвальної дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 1-го курсу денної та 2-го курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.030601 - "Менеджмент", 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічноїї роботи з дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму піднготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічноїї роботи з дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напрямів піднготовки 6.030601 - "Менеджмент", 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 - "Менеджмент", 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Діловий туризм" (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни "Готельна індустрія України (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни "Готельна індустрія України (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни "Готельна індустрія України" (для студентів 2-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни "Діловий туризм" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2012) Програма і робоча програма переддипломної практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Б

Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2012) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2-го курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Балацька , Н.Ю. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Балацька , Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Товарознавство" (для студентів 2-го і 3-го курсу денної та 2-го і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Teaching Resource] (Unpublished)

В

Влащенко, Н.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»,. [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ(для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять, самостійної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальності 7.14010301, 8.14010301 – «Туризмознавство»)та 8.14010101 - "Готельна і ресторанна справа". [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство», та студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010301– «Туризмознавство», 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Д

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної та 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної та 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисциплін “ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ”, "ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ" (для студентів 1 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - “Готельно-ресторанна справа”). [Teaching Resource] (Unpublished)

З

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

К

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101- «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи, та виконання контрольної роботи з дисципліни "Організація анімаційних послуг в туризмі" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Організація анімаційних послуг в туризмі" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Курортологія" (для студентів 4-го курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Курортологія" (для студентів 4-го курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Л

Ладиженська, Р.С. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ТУРИЗМУ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму пыдготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Ладиженська, Р.С. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Ладиженська, Р.С. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонов, Я.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «КОН’ЮНКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101- «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 та 6 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101- «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101- «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Ділове адміністрування» (для студентів 5 і 6 курсів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.03060101, 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»; ). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2012) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГАЛУЗІ" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2012) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2012) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ"(для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

М

Матвєєва, Н.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Інноваційний менеджмент в галузі" (для студентів 5-го курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Н

Нохріна, Л.А. (2012) Конспект лекцій з навчвальної дисципліни "Соціальні технології" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го та 5-го курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава", 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. (2012) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Соціальні технології" (для студентів 4-го та 5-го курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава", 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. and Ігнатова, Н.І. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-грфічної роботи з дисципліни "Соціальні технології" (для студентів 4-го та 5-го курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава", 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

О

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2010) Туристсько-рекреаційні кластери: світовий досвід і українські перспективи. Монографія. [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Маркетинг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. (2012) Програма та робоча програма виробничої практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. (2012) Програма і робоча програма переддипломної практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Стратегічний менеджмент" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ (в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Маркетинг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Радіонова, О. М. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-грфічної роботи з дисципліни "Основи наукових досліджень" (для студентів 5-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

П

Писаревський, І.М. (2012) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарствап на 2013. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Андренко, І.Б. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня магістр (для студентів денної форми навчання спеціальності 8.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Погасій, С.О. and Влащенко, Н.М. and Александрова, С.А. (2012) Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Поколодна, М.М. and Александрова, С.А. and Влащенко, Н.М. and Леонт’єва, Ю.Ю. and Тонкошкур, М.В. and Рябєв, А.А. and Полчанінова, І.Л. and Кравець, О.М. (2012) Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, cпеціаліст, спеціальностей 8.03060101, 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр пеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Стандартизація, сертифікація, метрологія" для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму піднготовки 6.030601 - "Менеджмент". [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Стандартизація, сертифікація, метрологія" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Стешенко, О.Д. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ГАЛУЗІ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)" (для студентів 2-го і 3-го курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)" (для студентів 2-го,3 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Туристські ресурси України" (для студентів 2-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Влащенко, Н.М. and Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. and Рябєв, А.А. and Полчанінова, І.Л. and Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Влащенко, Н.М. and Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. and Рябєв, А.А. and Полчанінова, І.Л. and Кравець, О.М. (2012) Програма і робоча програма переддипломної практики (для студентів 5 і 6-го курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційногох рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - "Туризмознавство. [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИСВІТУ(у тому числі Турресурси України)» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Р

Радіонова, О. М. (2012) Зайнятість у великих містах: сучасний економіко-теоретичний аналіз/ Монографія. Other. ХНАМГ. (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Івент-технології" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Кон'юктурні дослідження галузевого ринку" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа", 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2012) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Кон'юктурні дослідження галузевого ринку" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа", 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Івент-технології" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2012) Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Матеріально-технічна база готелів та тур. комплексів" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Матеріально-технічна база готелів та тур. комплексів" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2012) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 (6.020107) - "Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Матеріально-технічна база готелів та тур. комплексів" (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Рекреаційні комплекси" для студентів 2-го курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 - "Менеджмент", 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. and Колесников, О.М. and Гордієнко, Т.В. (2012) Програма і робоча програма ознайомлювальної практики (для студентів 1-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. and Тонкошкур, М.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної практики (аналітичної) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.030601 "Менеджмент", 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

С

Степанов, А.Є. and Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Курортологія" (для студентів 2-го і 3-го курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Стешенко, О.Д. (2012) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Технологія готельної справи" для студентів 2-го курсу денної форми навчання напряму піднготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Стешенко, О.Д. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Технологія готельної справи" (для студентів 2-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Т

Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ виконання контрольної роботи,практичних занять та самостійної роботи з дисципліни “ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО”, "ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ (ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО)" для студентів 1 курсу усіх форм навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140103 (6.020107) – "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсового проекту з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ” (для студентів 2 курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Міжнародний туризм" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної "Географія туризму (туристське країнознавство)" (для студентів 1-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Міжнародний туризм" (для студентів 6-го курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - "Туризмознавство"). [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Wed Jun 19 19:37:25 2019 EEST.