Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)
Microsoft Word
29kB |
Abstract
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Давидова О.Ю., Баландина І.С. – Х.: ХНАМГ, 2013
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2013 |
ID Code: | 28052 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 27 Dec 2012 13:16 |
Last Modified: | 27 Dec 2012 13:16 |
Repository Staff Only: item control page