A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
29kB

Abstract

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Організація ресторанного господарстваг" (для студентів 3-го курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Давидова О.Ю., Баландина І.С. – Х.: ХНАМГ, 2013

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2013
ID Code:28052
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:27 Dec 2012 13:16
Last Modified:27 Dec 2012 13:16

Repository Staff Only: item control page