Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава"). [Teaching Resource] (Unpublished)
Microsoft Word
30kB |
Abstract
Програма і робоча програма виробничої практики (в закладах ресторанного господарства) (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна спрвава") укл.: Баландіна І.С.,– Х.: ХНАМГ, 2013
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2013 |
ID Code: | 28653 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 25 Jan 2013 07:45 |
Last Modified: | 25 Jan 2013 07:45 |
Repository Staff Only: item control page