На уровень вверх |
Зайцева, І.С. (2010) Програма та Робоча програма навчальної дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы]
Зайцева, І.С. (2015) Конспект лекцій з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Зайцева, І.С. (2014) Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". [Образовательные ресурсы]
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2014) Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. и Петергова, Г.М. (2011) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062). [Образовательные ресурсы]
Крусір, Г.В. и Зайцева, І.С. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно- ресторанна справа". [Образовательные ресурсы]