Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Технология продукции общественного питания"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 3.

Образовательные ресурсы

Золотухіна, І.В. и Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4, 5 курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Золотухіна, І.В. и Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4,5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Sun Dec 22 08:21:43 2024 EET.