На уровень вверх |
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі» (для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]