На уровень вверх |
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2014) Ресторанний менеджмент : підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-332-5
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237). [Образовательные ресурсы]
Давидова, О.Ю. (2007) Методичні рекомендації з дидактичним забезпеченням до самостійного вивчення дисципліни "Ресторанний менеджмент". [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Давидова, О.Ю. (2007) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Ресторанний менеджмент" (№1238). [Образовательные ресурсы]