Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0502 - "Менеджмент" > Ресторанный менеджмент"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: Д
Количество объектов на этом уровне: 4.

Д

Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237). [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. (2007) Методичні рекомендації з дидактичним забезпеченням до самостійного вивчення дисципліни "Ресторанний менеджмент". [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)

Давидова, О.Ю. (2007) Програма і робоча програма навчальної дисципліни "Ресторанний менеджмент" (№1238). [Образовательные ресурсы]

Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2014) Ресторанний менеджмент : підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-332-5

Этот список был создан Mon Apr 24 20:05:46 2017 EEST.