A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237).

Давидова, О.Ю. and Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237). [Teaching Resource]

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
238kB

Abstract

для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 7.050201 «Менеджмент організацій»

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0502 - "Management" > Restaurant management
ID Code:11198
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:14 Apr 2009 08:48
Last Modified:13 Jul 2010 20:40

Repository Staff Only: item control page