Давидова, О.Ю. and Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2009) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з теми “Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів ” з дисципліни «Ресторанний менеджмент» (№1237). [Teaching Resource]
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
238kB |
Abstract
для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 7.050201 «Менеджмент організацій»
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0502 - "Management" > Restaurant management |
ID Code: | 11198 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 14 Apr 2009 08:48 |
Last Modified: | 13 Jul 2010 20:40 |
Repository Staff Only: item control page