A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2018"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: А | Б | В | Д | К | Н | О | П | Р | У
Number of items at this level: 49.

А

Абрамов, В.В. (2017) ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ. ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2017) Конспект лекцій з дисципліни «Екскурсологія» (для студентів 5-6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2017) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОДОРОЖЕЙ)» (для студентів 2 і 3 курсів всіх форм навчання спеціальності 242 - «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2017) ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2017) НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В ТУРИСТСЬКІЙ ІНДУСТРІЇ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Б

Балацька, Н.Ю. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни "ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни МОНІТОРИНГ І ДІАГНОСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ (для студентів усіх форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. and Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. and Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

В

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів заочної форми навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальностей 241– Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2017) УПРАВЛІННЯ КУРОРТАМИ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Д

Давидова, О.Ю. and Соколенко, А.С. (2018) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Соколенко, А.С. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

К

Кравець, О.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ (для студентів 4 курсу денної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Соколенко, А.С. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Соколенко, А.С. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк, Л. М. and Соколенко, А.С. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк , Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Краснокутська, Ю.В. (2017) МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Н

Нохріна, Л.А. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ТА ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ» (для студентів 4 та 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 –Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

О

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни "МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ (СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ)" (для студентів 4 курсу всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр спеціальності 242 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

П

Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. (2017) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2018. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Єфременко , Т.М. and Гордієнко, Т.В. (2017) РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Єфременко , Т.М. and Погасій, С.О. and інші, . (2017) ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ ДЛЯ ОХОРОНИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА. КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ. Other. ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Погасій, С.О. and Поколодна, М.М. and Андренко, І.Б. and Сегеда, І.В. (2017) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Угоднікова, О.І. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНА ГЕОГРАФІЯ» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. and Влащенко, Н.М. (2017) МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4 курсу всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Р

Радіонова, О. М. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 − Готельно-ресторанна справа, 242 − Туризм). [Teaching Resource] (Submitted)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 − Туризм). [Teaching Resource] (Submitted)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 − Готельно-ресторанна справа, 242 − Туризм). [Teaching Resource] (Submitted)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Submitted)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічних робіт з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ» (для студентів 1-4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 та спеціальності 241 – „Готельно-ресторанна справа”, напряму підготовки 6.140103 та спеціальності 242 „Туризм”). [Teaching Resource] (Unpublished)

У

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни "УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ" (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РКОМЕНДАЦІЇ до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи)з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Mon Dec 9 15:19:58 2024 EET.