Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2018"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: А | Б | В | Д | К | Н | О | П | Р | У
Количество объектов на этом уровне: 48.

А

Абрамов, В.В. (2017) ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ. ПІДРУЧНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. (2017) Конспект лекцій з дисципліни «Екскурсологія» (для студентів 5-6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. (2017) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОДОРОЖЕЙ)» (для студентів 2 і 3 курсів всіх форм навчання спеціальності 242 - «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2017) ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2017) НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ В ТУРИСТСЬКІЙ ІНДУСТРІЇ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Б

Балацька, Н.Ю. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни "ТОВАРОЗНАВСТВО" (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни МОНІТОРИНГ І ДІАГНОСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ (для студентів усіх форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

В

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів заочної форми навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальностей 241– Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. (2017) УПРАВЛІННЯ КУРОРТАМИ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Д

Давидова, О.Ю. и Соколенко, А.С. (2018) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Давидова, О.Ю. и Соколенко, А.С. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

К

Кравець, О.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ (для студентів 4 курсу денної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Крайнюк, Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Крайнюк, Л. М. и Соколенко, А.С. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Крайнюк, Л. М. и Соколенко, А.С. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Крайнюк, Л. М. и Соколенко, А.С. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Крайнюк , Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю.В. (2017) МЕТОДИЧНІ рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (для студентів 4 та 5 курсу денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Н

Нохріна, Л.А. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ТА ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ» (для студентів 4 та 5 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

О

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни "МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ (СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ)" (для студентів 4 курсу всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ»(для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр спеціальності 242 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

П

Писарева, І.В. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. (2017) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2018. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Єфременко , Т.М. и Гордієнко, Т.В. (2017) РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Єфременко , Т.М. и Погасій, С.О. и інші, . (2017) ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ ДЛЯ ОХОРОНИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА. КОЛЕКТИВНА МОНОГРАФІЯ. Другой. ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Погасій, С.О. и Поколодна, М.М. и Андренко, І.Б. и Сегеда, І.В. (2017) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Угоднікова, О.І. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Тонкошкур, М.В. (2017) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М.М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЦІЙНА ГЕОГРАФІЯ» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Полчанінова, І.Л. и Влащенко, Н.М. (2017) МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4 курсу всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Р

Радіонова, О. М. (2017) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 − Готельно-ресторанна справа, 242 − Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 − Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 − Готельно-ресторанна справа, 242 − Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Радіонова, О. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 3,5 курсів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Рябєв, А.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічних робіт з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ» (для студентів 1-4 курсів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 та спеціальності 241 – „Готельно-ресторанна справа”, напряму підготовки 6.140103 та спеціальності 242 „Туризм”). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

У

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи) з навчальної дисципліни "УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ" (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О.І. (2017) МЕТОДИЧНІ РКОМЕНДАЦІЇ до виконання індивідуального завдання (контрольної роботи)з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Этот список был создан Mon Nov 12 17:39:25 2018 EET.