Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)

Крайнюк, Л. М. (2017) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАНННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
12kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2018
Код ID:47804
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:30 Янв 2018 11:51
Последнее изменение:30 Янв 2018 11:51

Только штат репозитория: страница управления объектом