A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Division is "Educational and Scientific Institute of Economics and Management > Department of tourism and hotel economy" and Year is 2023

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Number of items: 53.

Article

Cвідло, К.В. and Шаніна, О.М. and Мамченко, Л.Є. and Піддубна, Л.В. (2023) Продукція спеціального призначення для військовослужбовців з використанням вторинних білкових ресурсів і природних комплексів. Grail of Science (24). pp. 260-265. ISSN 2710-3056

Book

Влащенко, Н.М. (2023) Інноваційні технології у готельному господарстві: навч. посіб. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (In Press)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. and Влащенко, Н.М. (2023) Стратегічна діагностика потенціалу організації: навч. посіб. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (In Press)

Teaching Resource

Александрова, С.А. (2023) Методичні рекомендації до розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Александрова, С.А. and Світлична, В.Ю. (2023) Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]

Александрова, С.А. and Світлична, В.Ю. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять і організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до курсової роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи із навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи із навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа, галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Teaching Resource]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа), галузі знань 24 – Сфера обслуговування. [Teaching Resource]

Богдан, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві»(для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. (2023) Технологія і організація готельного господарства: словник- довідник. [Teaching Resource]

Колонтаєвський, О.П. (2023) Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу: словник-довідник. [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Влащенко, Н.М. and Світлична, В.Ю. and Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Влащенко, Н.М. and Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до переддипломної практики (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. and Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. and Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Оболенцева, Л.В. and Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Інвестиційний менеджмент в туризмі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 242 ‒ Туризм). [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент і 242 – Туризм. [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 242 ‒ Туризм). [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Радіонова, О.М. and Оболенцева, Л.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень в туріндустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Карпенко, Л.К. (2023) Еногастрономія: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Карпенко, Л.К. (2023) Кавовий сервіс: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Карпенко, Л.К. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Еногастрономія» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Карпенко, Л.К. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Соколенко, А.С. and Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Соколенко, А.С. and Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Свідло, К.В. and Соколенко, А.С. and Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Комунікаційний менеджмент в туризмі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм. [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації для організації самостійної роботи та виконання практичних занять із навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент у туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи та проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Організація сервісної діяльності» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент у туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Організація сервісної діяльності: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Розвиток туризму в територіальних об’єднаннях: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Teaching Resource]

Угоднікова, О.І. (2023) Управління сталим розвитком туризму: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Teaching Resource]

This list was generated on Thu Oct 10 03:47:38 2024 EEST.