Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Учебно-научный Институт экономики и менеджмента > Кафедра туризма и гостиничного хозяйства" с годом 2023

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: C | А | Б | В | К | О | П | Р | С | У
Количество объектов: 53.

C

Cвідло, К.В. и Шаніна, О.М. и Мамченко, Л.Є. и Піддубна, Л.В. (2023) Продукція спеціального призначення для військовослужбовців з використанням вторинних білкових ресурсів і природних комплексів. Grail of Science (24). С. 260-265. ISSN 2710-3056

А

Александрова, С.А. (2023) Методичні рекомендації до розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2023) Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]

Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять і організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до курсової роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи із навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи із навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Готельна індустрія України» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Діловий туризм» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа, галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы]

Андренко, І.Б. (2023) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа), галузі знань 24 – Сфера обслуговування. [Образовательные ресурсы]

Б

Богдан, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

В

Влащенко, Н.М. (2023) Інноваційні технології у готельному господарстві: навч. посіб. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)

Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві»(для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

К

Колонтаєвський, О.П. (2023) Технологія і організація готельного господарства: словник- довідник. [Образовательные ресурсы]

Колонтаєвський, О.П. (2023) Управління розвитком готельного і ресторанного бізнесу: словник-довідник. [Образовательные ресурсы]

О

Оболенцева, Л.В. и Влащенко, Н.М. и Світлична, В.Ю. и Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Влащенко, Н.М. и Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до переддипломної практики (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. и Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. и Влащенко, Н.М. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. и Влащенко, Н.М. (2023) Стратегічна діагностика потенціалу організації: навч. посіб. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)

Оболенцева, Л.В. и Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційної роботи бакалавра (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

П

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Інвестиційний менеджмент в туризмі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Р

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 242 ‒ Туризм). [Образовательные ресурсы]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент і 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Інноваційні технології подієвих заходів» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної і заочної форм навчання спеціальності 242 ‒ Туризм). [Образовательные ресурсы]

Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Радіонова, О.М. и Оболенцева, Л.В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень в туріндустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

С

Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2023) Еногастрономія: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2023) Кавовий сервіс: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Еногастрономія» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Соколенко, А.С. и Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Соколенко, А.С. и Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Свідло, К.В. и Соколенко, А.С. и Писаревський, М.І. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Сегеда, І.В. (2023) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

У

Угоднікова, О.І. (2023) Комунікаційний менеджмент в туризмі: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації для організації самостійної роботи та виконання практичних занять із навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент у туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Управління сталим розвитком туризму» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи та проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Організація сервісної діяльності» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент у туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Організація сервісної діяльності: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Розвиток туризму в територіальних об’єднаннях: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы]

Угоднікова, О.І. (2023) Управління сталим розвитком туризму: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Sun Apr 28 01:52:14 2024 EEST.