Колонтаєвський, О.П. (2023) Технологія і організація готельного господарства: словник- довідник. [Teaching Resource]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Abstract
Словник-довідник містить найбільш розповсюджену та загальновживану лексику, що використовується в готельному бізнесі, подано її тлумачення в перекладі на українську мову. Видання містить необхідний навчально-довідковий матеріал і буде корисне здобувачам і викладачам у їх практичній діяльності.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business Our editions > Methodical materials are for specialities > 242 Туризм |
ID Code: | 62319 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 26 Jan 2023 14:47 |
Last Modified: | 26 Jan 2023 14:47 |
Repository Staff Only: item control page