Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економіка готельно-ресторанного господарства" (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа)

Александрова, С. А. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економіка готельно-ресторанного господарства" (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
11kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2025
Код ID:67019
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:23 Дек 2024 18:46
Последнее изменение:23 Дек 2024 18:46

Только штат репозитория: страница управления объектом