![]() | На уровень вверх |
Александрова, С. А. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни "Економіка готельно-ресторанного господарства" (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни “Професійна комунікативна компетентність в туризмі” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування,спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни “Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-грфічної роботи з дисципліни «СЕРВІСОЛОГІЯ» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з курсу «СВІТОВИЙ ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СФЕРИ ПОСЛУГ» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Андренко, І. Б. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2025) «РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ». НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРІНДУСТРІЇ» КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з дидактичним забезпеченням до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління ризиками в туризмі»(для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) Менеджмент якості в туризмі. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг" (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) Ризик-менеджмент в туріндустрії. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальних дисциплін «Основи санаторно-курортних послуг», «Організація санаторно-курортних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальних дисциплін «Основи санаторно-курортних послуг», «Організація санаторно-курортних послуг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. (2024) Основи санаторно-курортних послуг. Організація санаторно-курортних послуг. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2024) Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2025) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2025) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравцова, С. В. и Радіонова, О. М. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження та оформлення звіту з навчальної практики «Вступ до фаху» (для здобувачів 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент, освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2024) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Стратегічне управління» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Управління персоналом на підприємствах туріндустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління персоналом на підприємствах туріндустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. и Богдан, Н. М. и Погасій, С. О. (2024) Проблеми і перспективи розвитку інклюзивного туризму в Україні: теорія, досвід, практика. Монографія. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. и Писарева, І. В. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень в сфері обслуговування» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. и Писарева, І. В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень в сфері обслуговування» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 — Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ» (для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 — Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. и Кравцова, С. В. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ (СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Писарева, І. В. и Кравцова, С. В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Туристське краэзнавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм, 242 — Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О, (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ТУРОПЕРЕЙТИНГ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТУРОПЕРЕЙТИНГ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення лабораторних робіт з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 –Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 –Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. (2024) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2025 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Погасій, С. О. и Краснокутська, Ю. В. (2025) ТУРОПЕРЕЙТИНГ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2025) ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ.КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2024) Екологічний туризм. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм, 242 -Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2024) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2024) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туріндустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Радіонова, О. М. и Влащенко, Н. М. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2025) МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Рябєв, А. А. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2025) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (МОДУЛЬ 2). Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2024) Технологія продукції ресторанного господарства (Модуль 1). Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2025) УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (Частина 2). Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної (контрольної) роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації в туризмі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм, 242 — Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Александрова, С. А. (2025) ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Александрова, С. А. (2024) Ефективні комунікації в готельно-ресторанному господарстві. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Світлична, В. Ю. и Александрова, С. А. (2024) Ефективні комунікації в туризмі. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм, 242 -Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2024) Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. и Давидова, О. Ю. (2024) Ресторанний менеджмент. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) БАРНА СПРАВА. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «БАРНА СПРАВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) Методичні рекоменаціїї до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) Методичні рекоменаціїї до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Туристичний бізнес» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальностей 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. (2025) Туристичний бізнес. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Тонкошкур, М. В. и Погасій, С. О. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з дисципліни «Технологія туристської діяльності» ( для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм, 242 — Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)