Колонтаєвський, О.П. (2023) Технологія і організація готельного господарства: словник- довідник. [Образовательные ресурсы]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Резюме
Словник-довідник містить найбільш розповсюджену та загальновживану лексику, що використовується в готельному бізнесі, подано її тлумачення в перекладі на українську мову. Видання містить необхідний навчально-довідковий матеріал і буде корисне здобувачам і викладачам у їх практичній діяльності.
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм |
Код ID: | 62319 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 26 Янв 2023 14:47 |
Последнее изменение: | 26 Янв 2023 14:47 |
Только штат репозитория: страница управления объектом