Завальний, О.В. и Апатенко, Т.М. и Краснокутська, Ю.В. (2021) Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства = Design of Hotel and Restaurant Facilities: білінгв. навч. посіб. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-544-2
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
28MB |
Резюме
У навчальному посібнику визначено основні принципи та інструментарії постановки завдань щодо проєктування підприємств індустрії гостинності та туризму, зокрема готельно-ресторанних комплексів, визначена методика розробки функціонального зонування ділянки території готелю та планувальної схеми будівель готельно-ресторанного призначення. The tutorial defines the basic principles and tools for the design requirements of hospitality and tourism enterprises, in particular hotel and restaurant complexes, defines the method of development of functional zoning of the hotel territory and planning scheme of hotel and restaurant buildings.
Тип объекта: | Книга |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 192 Строительство и гражданская инженерия Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм |
Код ID: | 58994 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 31 Авг 2021 11:39 |
Последнее изменение: | 19 Окт 2021 07:09 |
Только штат репозитория: страница управления объектом