Александрова, С.А. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» («Наукові дослідження в туріндустрії») (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
296kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело |
Код ID: | 56446 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 21 Дек 2020 12:00 |
Последнее изменение: | 21 Дек 2020 12:00 |
Только штат репозитория: страница управления объектом