Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» («Наукові дослідження в туріндустрії») (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа).

Александрова, С.А. (2020) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Основи наукових досліджень» («Наукові дослідження в туріндустрії») (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
296kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:56446
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:21 Дек 2020 12:00
Последнее изменение:21 Дек 2020 12:00

Только штат репозитория: страница управления объектом