Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання курсової роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Апатенко, Т.М. (2019) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання курсової роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
19MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:54084
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:24 Окт 2019 07:34
Последнее изменение:24 Окт 2019 07:34

Только штат репозитория: страница управления объектом