Влащенко, Н.М. (2018) Інноваційні технології у ресторанному, готельному господарстві та туризмі: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-453-7
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
10MB |
Резюме
Досліджено інноваційні методи управління персоналом, матеріальними ресурсами, інформацією, впровадження інфраструктурних і технологічних та інших інновацій у діяльність ресторанних, готельних та туристських підприємств. Наведено вітчизняний та закордонний досвід впровадження інновацій на підприємствах зазначеної сфери. Навчальний посібник розрахований на студентів і викладачів спеціальностей «Готельна і ресторанна справа», «Туризм», фахівців із ресторанного, готельного господарства, туризму, науковцям і практикам, які працюють у галузі управління інноваціями, а також для всіх, хто цікавиться цією проблематикою.
Тип объекта: | Книга |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело Наши издания > Методические материалы по специальности > 242 Туризм |
Код ID: | 50379 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 28 Ноя 2018 09:53 |
Последнее изменение: | 28 Ноя 2018 09:53 |
Только штат репозитория: страница управления объектом