Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Короткий нарис історії електрики в особистостях: монографія.

Колонтаєвський, Ю.П. (2017) Короткий нарис історії електрики в особистостях: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
14MB

Резюме

У монографії представлено результати дослідження, що мало за мету створення короткого ілюстрованого викладу головних етапів розвитку електрики як науки, що виникла на основі ідей і відкриттів визначних особистостей цієї галузі знань, – від Фалеса до О. С. Попова, Г. Марконі і Дж. Дж. Томсона, з наведенням портретів філософів, вчених, винахідників та інженерів, деяких їхніх здобутків, що забезпечили перетворення електрики з окремих понять та розумінь, які спочатку часто межували з мракобіссям, у струнку систему наукових знань, що сформувалася на кінець XIX століття, а з початку XX століття стала науковою і технічною основою сучасних енергетики, електромеханіки, інформатики та ще багатьох і багатьох галузей техніки й науки.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:46982
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Дек 2017 10:27
Последнее изменение:07 Дек 2017 10:27

Только штат репозитория: страница управления объектом