Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Сучасні та інноваційні технології в безпеці газопостачання: монографія.

Сідак, В.С. и Супонєв, В.М. и Броневський, Ю.Ф. (2015) Сучасні та інноваційні технології в безпеці газопостачання: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
35MB

Резюме

У монографії розглядаються актуальні питання аналізу нещасних випадків і аварій та шляхи надійного і економічного функціонування системи газопостачання в сучасних умовах. Визначені інноваційні шляхи підвищення безпеки і ефективності роботи ГРП, розглянуті новітні технології та схеми згідно вимогам європейських стандартів. Приведений аналіз схеми аварійного ризику та підвищення надійності газових мереж шляхом впровадження новітніх технологій будівництва та реконструкції газових мереж. Представлені сучасні підходи з підвищення рівня надійності ВБСГ шляхом впровадження інноваційних схем, технологій та обладнання. Монографія призначена для студентів, аспірантів ВНЗ, а також інженерно-технічних робітників проектних організацій, керівників і спеціалістів підприємств з газопостачання та газифікації.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:41586
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:18 Дек 2015 11:25
Последнее изменение:09 Фев 2016 09:05

Только штат репозитория: страница управления объектом