Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент).

Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
179kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.030601 - Менеджмент > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Код ID:37050
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:03 Ноя 2014 11:40
Последнее изменение:03 Ноя 2014 11:40

Только штат репозитория: страница управления объектом