Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
179kB |
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Monitoring the global market of hotel and restaurant services Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.030601 - Менеджмент > Monitoring the global market of hotel and restaurant services Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Monitoring the global market of hotel and restaurant services |
Код ID: | 37050 |
Размещен: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Размещен на: | 03 Ноя 2014 11:40 |
Последнее изменение: | 03 Ноя 2014 11:40 |
Только штат репозитория: страница управления объектом