Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Формування здоров’я й особистості студента засобами туризму: монографія.

Клочко, В.М. и Бондаренко, Т.В. и Любієв, А.Г. и Борейко, Н.Ю. (2012) Формування здоров’я й особистості студента засобами туризму: монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства.

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

У монографії представлені сучасні погляди педагогів і науковців, а також результати власних досліджень авторів з актуальних питань формування здоров'я й особистості студентів з використанням потенціалу фізичної культури, спорту і туризму. Матеріал систематизований і представлений так, аби сприяв цілісному мисленню майбутніх фахівців. Наведені практичні рекомендації щодо активного відпочинку з метою формування, зміцнення, збереження і відновлення професійного здоров'я. Монографія призначена для викладачів, студентів-бакалаврів і магістрів, аспірантів і науковців вищих навчальних закладів інженерно-технічного профілю, а також для осіб, що самостійно займаються фізичною культурою, спортом і туризмом. Матеріал має теоретичне, методичне і практичне спрямування. Він допоможе системно підготуватися не тільки до навчальних занять, а й до мандрівок, використати їх з найбільшою користю, уникнувши негативних наслідків для здоров'я. Багато корисних відомостей знайдуть фахівці галузі туризму, а також ті, хто не має спеціальної спортивно-туристичної підготовки, але цікавиться питаннями організації відпочинку й надання клієнтам туристичних послуг із здоров’я-зберігаючим ефектом.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:27133
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:28 Ноя 2012 08:58
Последнее изменение:21 Сен 2016 06:30

Только штат репозитория: страница управления объектом