Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Проблеми, перспективи та нормативно-правове забезпечення енерго-, ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві: матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф.

Харченко, В.Ф. и Свірідова, Р.В. и Сухонос, М.К. и Золотов, М.С. и Кононенко, О.Ф. (2012) Проблеми, перспективи та нормативно-правове забезпечення енерго-, ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві: матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф. In: ІV Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми, перспективи та нормативно-правове забезпечення енерго-, ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві".

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

Розглядаються питання ефективного використання енергетичних ресурсів, сучасні технології та обладнання для енерго-, ресурсозбереження, альтернативні джерела енергії в житлово-комунальному господарстві. Висвітлюються сучасні проблеми і завдання енергоменеджменту в міському господарстві, інноваційна і інвестиційна діяльність у сфері енерго-, ресурсозбереження. Збірка тез представляє інтерес для наукових співробітників та спеціалістів житлово-комунального господарства, аспірантів, студентів, а також усіх, хто цікавиться питаннями енерго-, ресурсозбереження як гарантії сталого розвитку міст.

Тип объекта:Доклад на конференции или семинаре (Речь)
Тематика:Наши конференции
Код ID:25860
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:13 Сен 2012 08:28
Последнее изменение:13 Сен 2012 08:28

Только штат репозитория: страница управления объектом