На уровень вверх |
Оболенцева, Л.В. и Богдан, Н.М. и Погасій, С.О. (2018) ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ДОСВІД, ПРАКТИКА. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРІНДУСТРІЇ» КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2022) «Управління попитом в туріндустрії» Конспект лекцій (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. и Богдан, Н. М. и Погасій, С. О. (2024) Проблеми і перспективи розвитку інклюзивного туризму в Україні: теорія, досвід, практика. Монографія. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) БАРНА СПРАВА. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «БАРНА СПРАВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Соколенко, А. С. (2024) ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)