На уровень вверх |
Александрова, С. А. (2023) Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 07 - Управління та адміністрування, спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Александрова, С. А. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 07 - Управління та адміністрування, спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРІНДУСТРІЇ» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Богдан, Н. М. (2024) РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРІНДУСТРІЇ. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Влащенко, Н. М. и Сегеда, І. В. и Андренко, І. Б. (2023) Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення) (для здобувачів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Колонтаєвський, О. П. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Кравцова, С. В. и Радіонова, О.М. (2023) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з навчальної практики «Вступ до фаху» (для здобувачів 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 07 – Управління та адміністрування зі спеціальності 073 – Менеджмент, освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. и Карюк, А. О. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Краснокутська, Ю. В. и Сегеда, І. В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Оболенцева, Л. В. (2023) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2024 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2023) Географія туризму. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Поколодна, М. М. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Географія туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм і рекреація). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Свідло, К. В. (2023) Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. и Краснокутська, Ю. В. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. и Оболенцева, Л. В. и Погасій, С. О. (2023) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (для здобувачів третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Сегеда, І. В. и Радіонова, О. М. и Оболенцева, Л. В. (2023) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої (в засобах розміщення) практики (для здобувачів третього курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)