Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Сегеда, І. В. (2023) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
11kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > Plan 2024
Код ID:64392
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:19 Дек 2023 06:22
Последнее изменение:19 Дек 2023 06:22

Только штат репозитория: страница управления объектом