Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: А | Б | В | К | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ш
Количество объектов на этом уровне: 75.

А

Александрова, С. А. (2022) Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24  сфера обслуговування спеціальності 241  готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційні технології в готельно-ресторанному сервісі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. (2023) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24 - сфера обслуговування, спеціальності 241 - готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства” (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування, спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С. А. и Колонтаєвський, О. П. (2022) Технологія і організація готельного господарства. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-грфічної роботи з дисципліни «Cервісологія» (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І. Б. (2022) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Б

Богдан, Н. М. (2022) «Ризик-менеджмент в туріндустрії» Конспект лекцій (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2022) «Управління попитом в туріндустрії» Конспект лекцій (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до контрольної роботи з дисципліни «Ризик-менеджмент в туріндустрії» (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до контрольної роботи з дисципліни «Управління попитом в туріндустрії» (для здобувачів другого «магістерського» рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2022) Методичні рекомендації з дидактичним забезпеченням до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління попитом в туріндустрії» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. (2022) Методичні рекомендації з дидактичним забезпеченням до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління ризиками в туризмі» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 242 Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Богдан, Н. М. и Сегеда, І. В. (2022) Менеджмент і маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі. Монографія. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

В

Влащенко, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

К

Колонтаєвський, О. П. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Колонтаєвський, О. П. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація готельного господарства» (Модуль 2) (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Колонтаєвський, О. П. и Сегеда, І. В. (2023) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства. Підручник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Інвестиційний менеджмент в туризмі. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в готельному і ресторанному бізнесі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Краснокутська, Ю. В. и Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Н

Нохріна, Л. А. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, виконання контрольної роботи та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Міський туризм» (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л. А. (2022) Міський туризм. Конспект лекцій (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

О

Оболенцева, Л. В. (2022) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2023 р. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л. В. и Писарева, І. В. и Влашенко, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л. В. и Писарева, І. В. и Влащенко, Н. М. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічна діагностика потенціалу організації» (для здобувачів другого магістерського рівня всіх форм навчання спеціальності 073 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л. В. и Писарева, І. В. и Влащенко, Н. М. (2022) Стратегічна діагностика потенціалу організації. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

П

Писарева, І. В. (2022) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної (магістерської) роботи (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писарева, І. В. (2022) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писарева, І. В. (2022) Методологія наукових досліджень в сфері обслуговування. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писарева, І. В. и Кравцова, С.В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент і адміністрування (стратегічне управління)» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писарева, І. В. и Кравцова, С.В. (2022) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Туроперейтинг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С. О. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Туроперейтинг» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. (2022) Екскурсологія. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М. М. (2022) Методичні рекоменаціїї до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екскурсологія» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Р

Радіонова, О. М. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Організація дозвілля» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – менеджмент, 242 – туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2022) Організація дозвілля. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

С

Свідло, К. В. и Карпенко, Л. К. (2022) Кавовий сервіс. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Свідло, К. В. и Карпенко, Л. К. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних завдань з навчальної дисципліни «Кавовий сервіс» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. (2022) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організаційно-фінансове забезпечення функціонування та розвитку HoReCa» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. (2022) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Економіка туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Подан в публикацию)

Світлична, В. Ю. (2022) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Організаційно-фінансове забезпечення функціонування та розвитку HoReCa» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Економіка туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організаційно-фінансове забезпечення функціонування та розвитку HoReCa» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. (2022) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 — Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Світлична, В. Ю. и Єфременко, Т. М. и Краснокутська, Ю. В. (2023) Реінжиніринг бізнес-процесів В HORECA. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальностями 073 - Менеджмент, 241 — Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2022) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної (бакалаврської) роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Освітня програма - Психосоціальні технології в готельно-ресторанній справі). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Сегеда, І. В. (2022) Організаційне забезпечення управління готельним господарством регіону. Монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Не опубликован)

Т

Тонкошкур, М.В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТУРИСТИЧНИЙ БІЗНЕС» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2022) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2022) Методичні рекомендації до підготовки та складання державного іспиту (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2022) ТУРИСТИЧНЕ КРАЇНОЗНАВСТВО: конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2022) ТУРИСТИЧНИЙ БІЗНЕС: конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. и Поколодна, М.М. (2022) Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної (бакалаврської) роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

У

Угоднікова, О. І. (2022) Комунікаційний менеджмент в туризмі. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Маркетинг туризму. Конспект лекцій (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Комунікаційний менеджмент в туризмі» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг туризму» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять, виконання контрольної роботи та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Розвиток туризму в територіальних об'єднаннях» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Угоднікова, О. І. (2022) Розвиток туризму в територіальних об'єднаннях. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Ш

Шаповаленко, Д. О. (2023) КОН'ЮКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Шаповаленко, Д. О. (2022) Кон'юктурні дослідження галузевого ринку. Конспект лекцій (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Шаповаленко, Д. О. (2022) Методичні рекомендації для практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Кон'юктурні дослідження галузевого ринку» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Шаповаленко, Д. О. (2023) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «КОН'ЮКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Этот список был создан Sat Apr 27 22:29:51 2024 EEST.