Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Сегеда, І. В. (2022) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
12kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2023
Код ID:62195
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:15 Янв 2023 16:33
Последнее изменение:15 Янв 2023 16:33

Только штат репозитория: страница управления объектом