A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2017"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 37.

Monograph

Богдан, Н.М. and Нохріна, Л.А. and Кравець, О.М. and Лук’яненко, О.І. (2016) "ДОМІНАНТИ РОЗВИТКУ ТУРИСТСЬКОГО СЕКТОРУ" Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)

Teaching Resource

Абрамов, В.В. and Полчанінова, І.Л. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 (8.14010301) – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101  Готельно-ресторана справа, 6.140103  Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”). [Teaching Resource] (Unpublished)

Балацька, Н.Ю. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ І ДІАГНОСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ» (для студентів 5 і 6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 073 (8.03060101)- Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2016) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни “АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ” (для студентів 4 і 5 курсів всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “УПРАВЛІННЯ КУРОРТАМИ” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 073 (03060101) – «Менеджмент», спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Гордієнко, Т.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „РЕКРЕАЛОГІЯ” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601  Менеджмент ). [Teaching Resource] (Unpublished)

Гордієнко, Т.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»,6.030601 "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2016) ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічного завдання (індивідуального завдання) з навчальної дисципліни ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ (для студентів 4-5 курсів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. and Нохріна, Л.А. (2016) ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК (ДРУГЕ ВИДАННЯ). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2016) УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРИЗМІ І ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. (2016) Конспект лекцій з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 –«Готельно-ресторанна справа» 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 –«Готельно-ресторанна справа» 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ (СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писарева, І.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4 та 5 курсів заочної(дистанційної) форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. (2016) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2017. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Нохріна, Л.А. and Александрова, С.А. (2016) «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ» НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2016) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни „ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ” (для студентів 2,3 і 4 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)» (для студентів 2 та 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2016) ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. and Поколодна, М.М. (2016) РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки (6.030601) – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2016) СЛОВНИК ТЕРМІНІВ І ВИЗНАЧЕНЬ з курсу «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів усіх форми навчання напрямів підготовки 073 (6.030601) – Менеджмент, 241 (6.140103) – Готельно-ресторанна справа, 242 (6.140103) – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2016) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з курсу ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ (для студентів 1 курсу всіх форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. and Баландіна, І.С. (2016) УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Соколенко, А.С. (2014) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Маркетинг» (для студентів 3 і 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103  Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Шаповаленко, Д.О. (2016) Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання курсової роботи студента з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми освітньо-кваліфікаційного рівня «смагістр» спеціальностей 241 (8.14010101) - «Готельна і ресторанна справа», 242 (8.14010301) - «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Mon Jun 24 19:28:45 2019 EEST.