Up a level |
Абрамов, В.В. and Полчанінова, І.Л. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 242 (8.14010301) – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Александрова, С.А. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Андренко, І.Б. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 Готельно-ресторана справа, 6.140103 Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Баландіна, І.С. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до розрахунково-графічного завдання (для виконання індивідуального навчально-дослідницького завдання)з дисципліни Інноваційні ресторанні технології (для студентів 5 та 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.140101) – „Готельна і ресторанна справа”). [Teaching Resource] (Unpublished)
Балацька, Н.Ю. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ПРОЕКТУВАННЯ ОБ’ЄКТІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТА ОБ’ЄМНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ (ПРАКТИКУМ)» за темою «МОДЕЛЮВАННЯ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ГОТЕЛІ» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 (8.14010101) «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ І ДІАГНОСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ» (для студентів 5 і 6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 073 (8.03060101)- Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності). [Teaching Resource] (Unpublished)
Богдан, Н.М. and Нохріна, Л.А. and Кравець, О.М. and Лук’яненко, О.І. (2016) "ДОМІНАНТИ РОЗВИТКУ ТУРИСТСЬКОГО СЕКТОРУ" Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)
Влащенко, Н.М. (2016) ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни “АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ” (для студентів 4 і 5 курсів всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Влащенко, Н.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “УПРАВЛІННЯ КУРОРТАМИ” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 073 (03060101) – «Менеджмент», спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Гордієнко, Т.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „РЕКРЕАЛОГІЯ” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 Менеджмент ). [Teaching Resource] (Unpublished)
Гордієнко, Т.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «РЕКРЕАЛОГІЯ» (для студентів 2-3 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»,6.030601 "Менеджмент"). [Teaching Resource] (Unpublished)
Кравець, О.М. (2016) ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Кравець, О.М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічного завдання (індивідуального завдання) з навчальної дисципліни ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ (для студентів 4-5 курсів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Кравець, О.М. and Нохріна, Л.А. (2016) ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК (ДРУГЕ ВИДАННЯ). [Teaching Resource] (Unpublished)
Лук’яненко, О.І. (2016) УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ В ТУРИЗМІ І ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Нохріна, Л.А. (2016) Конспект лекцій з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 –«Готельно-ресторанна справа» 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Нохріна, Л.А. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 і 4 курсів денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 –«Готельно-ресторанна справа» 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсової роботи з дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ І АДМІНІСТРУВАННЯ (СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Писарева, І.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4 та 5 курсів заочної(дистанційної) форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Писаревський, І.М. (2016) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2017. [Teaching Resource] (Unpublished)
Писаревський, І.М. and Нохріна, Л.А. and Александрова, С.А. (2016) «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ» НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М.М. (2016) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни „ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ” (для студентів 2,3 і 4 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)» (для студентів 2 та 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2016) ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ Підручник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Полчанінова, І.Л. and Поколодна, М.М. (2016) РЕКРЕАЦІЙНІ КОМПЛЕКСИ СВІТУ Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-го курсу заочної форми навчання напряму підготовки (6.030601) – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)
Радіонова, О. М. (2016) СЛОВНИК ТЕРМІНІВ І ВИЗНАЧЕНЬ з курсу «ІВЕНТ-ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів усіх форми навчання напрямів підготовки 073 (6.030601) – Менеджмент, 241 (6.140103) – Готельно-ресторанна справа, 242 (6.140103) – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Рябєв, А.А. (2016) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з курсу ОРГАНІЗАЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ЗАСОБАХ РОЗМІЩЕННЯ (для студентів 1 курсу всіх форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Рябєв, А.А. and Баландіна, І.С. (2016) УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)
Соколенко, А.С. (2014) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Маркетинг» (для студентів 3 і 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)
Тонкошкур, М.В. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ „ТЕХНОЛОГІЯ ТУРИСТСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ” (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)
Шаповаленко, Д.О. (2016) Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання курсової роботи студента з дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми освітньо-кваліфікаційного рівня «смагістр» спеціальностей 241 (8.14010101) - «Готельна і ресторанна справа», 242 (8.14010301) - «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)