Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Cтратегический маркетинг"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 7.

Образовательные ресурсы

Лук’яненко, О.І. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з курсу «Стратегічний маркетинг» (для студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Лук’яненко, О.І. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 і 6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 6 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2013) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг (в галузі)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, спеціалізація (освітня програма) «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Thu Nov 21 18:12:38 2024 EET.