Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Стандартизация, сертификация, метрология"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 6.

Образовательные ресурсы

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№445). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни, «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№436). [Образовательные ресурсы]

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№441). [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Tue Nov 5 06:16:33 2024 EET.