A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Standardization, certification, metrologiya"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 6.

Teaching Resource

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2010) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№445). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни, «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№436). [Teaching Resource]

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2012) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа»)(№441). [Teaching Resource]

This list was generated on Tue May 21 19:38:40 2019 EEST.