Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по специальности (по старым шифрам подготовки) > 8.14010101 - Гостиничное и ресторанное дело"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Количество объектов на этом уровне: 3.

Образовательные ресурсы

Заіченко, В.І. и Коржик, Б.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розділу дипломного (магістерського) проекту «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» (для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання спеціальностей: 7.03060101, 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»; 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»; 7.14010301, 8.14010301 – «Туризмознавство»; 7.03060107, 8.03060107 – «Логістика». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Ладиженська, Р.С. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху та переддипломної практики освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", "магістр" (№1817). [Образовательные ресурсы]

Писаревський, І.М. и Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації магістерського проектування і виконання магістерських проектів. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Thu Nov 7 18:35:41 2024 EET.