A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are for specialities (according to old ciphers of training) > 7.14010101 - Hotel and restaurant business"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: З | Л | П
Number of items at this level: 3.

З

Заіченко, В.І. and Коржик, Б.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розділу дипломного (магістерського) проекту «Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях» (для студентів 5 курсу денної і 6 курсу заочної форм навчання спеціальностей: 7.03060101, 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»; 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»; 7.14010301, 8.14010301 – «Туризмознавство»; 7.03060107, 8.03060107 – «Логістика». [Teaching Resource] (In Press)

Л

Ладиженська, Р.С. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху та переддипломної практики освітньо-кваліфікаційного рівня "спеціаліст", "магістр" (№1817). [Teaching Resource]

П

Писаревський, І.М. and Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації дипломного проектування і виконання дипломних проектів. [Teaching Resource] (In Press)

This list was generated on Mon Aug 19 02:18:36 2019 EEST.