Up a level |
Єфременко , Т.М. and Гордієнко, Т.В. (2017) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Реінжиніринг бізнес-процесів» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 242 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Абрамов, В.В. and Полчанінова, І.Л. (2017) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Екскурсологія» (для студентів 5–6 курсів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 Туризмознавство). [Teaching Resource] (In Press)
Влащенко, Н.М. (2017) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Влащенко, Н.М. (2017) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Управління курортами» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 073 – Менеджмент, спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (In Press)
Золотухіна, І.В. (2017) Конспект лекцій з курсу «Інноваційні ресторанні технології» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Калініченко, Л.Л. and Соколенко, А.С. (2017) Конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг» (для студентів 3 і 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм. [Teaching Resource] (In Press)
Калініченко, Л.Л. and Соколенко, А.С. (2017) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Маркетинг» (для студентів 3 і 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм. [Teaching Resource] (In Press)
Колонтаєвський, О.П. and Шаповаленко, Д.О. and Писаревський, І.М. (2017) Основи наукових досліджень: конспект лекцій для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент. [Teaching Resource]
Кравець, О.М. (2017) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Ефективні комунікації» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Менеджмент»). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. (2017) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни Вступ до фаху (Туризм) (для студентів 1 курсу всіх форм навчання спеціальностей 242 – Туризм, 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
Кравець, О.М. and Байлик, С.І. (2017) Організація анімаційних послуг в туризмі: навчальний посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-423-0
Кравець, О.М. and Рябєв, А.А. (2017) Курортологія: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-421-6
Нохріна, Л.А. (2017) Конспект лекцій із дисципліни «Соціальні технології в туризмі» (для студентів 3 курсу денної і 4, 5 курсів заочної форм навчання спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2017) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент і адміністрування (Стратегічне управління)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент. [Teaching Resource] (In Press)
Писарева, І.В. (2017) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4 та 5 курсів заочної (дистанційної) форми навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Писаревський, І.М. and Александрова, С.А. (2017) Професійно-комунікативна компетентність (в туризмі): підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-431-5
Писаревський, І.М. and Рябєв, А.А. and Угоднікова, О.І. (2017) Конспект лекцій з дисципліни «Рекреалогія» для студентів 2 курсу всіх форм навчання. [Teaching Resource] (In Press)
Писаревський, І.М. and Стешенко, О.Д. (2017) Ризик-менеджмент у туризмі: навч. посіб. для вищих навчальних закладів. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
Поколодна, М.М. (2017) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація туризму (організація екскурсійної діяльності)» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності «Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)
Поколодна, М.М. (2017) Організація екскурсійної діяльності: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-418-6
Полчанінова, І.Л. (2017) Конспект лекцій з дисципліни «Міжнародні стандарти обслуговування в засобах розміщення» для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент. [Teaching Resource] (In Press)
Полчанінова, І.Л. (2017) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Міжнародні стандарти обслуговування в засобах розміщення» (для студентів 3 курсу напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)
Полчанінова, І.Л. and Сегеда, І.В. (2017) Конспект лекцій з курсу «Менеджмент» (для студентів 4–5 курсів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 073 – Менеджмент організацій і адміністрування, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент- технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)
Радіонова, О. М. (2017) Словник термінів і визначень з курс «Івент-технології» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Стешенко, О.Д. (2017) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 2 та 3 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Стешенко, О.Д. (2017) Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
Тонкошкур, М.В. (2017) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Географія туризму» («Туристське країнознавство») (для студентів 1-2 курсів всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)