Влащенко, Н.М. (2017) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Аналіз діяльності підприємств туристської індустрії» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
321kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Analysis of activity of enterprises of turindustrii Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0504 - "Tourism" > Analysis of activity of enterprises of turindustrii Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Analysis of activity of enterprises of turindustrii |
ID Code: | 45171 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 24 Mar 2017 10:56 |
Last Modified: | 24 Mar 2017 10:56 |
Repository Staff Only: item control page