На уровень вверх |
Влащенко, Н.М. (2011) Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання практичних завдань з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Інноваційний менеджмент” (для студентів 5, 6 курсів денної і заочної форм навчання спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»)(№2172). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. (2011) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення в галузі туризму» (для студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2169). [Образовательные ресурсы]
Влащенко, Н.М. (2011) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення в галузі туризму» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2167). [Образовательные ресурсы]
Казакова, Ангеліна (2011) Грамота за активну участь у Всеукранській студентській науковій конференції "Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу". [Изображение]
Кальченко, В.С. (2011) Грамота за активну участь у Всеукранській студентській науковій конференції "Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу". [Изображение]
Кальченко, В.С. (2011) Диплом ІІ ступеня за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом "Готельно-ресторанна справа". [Изображение]
Кравець, О.М. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до гостинності» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до фаху» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2011) Конспект лекцій з курсу «Університетська освіта» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2011) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до самостійної роботи, виконання контрольної роботи (розрахунково-графічного завдання) та практичних занять з дисципліни «Університетська освіта» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Леонов, Я.В. и Парфіненко, А.Ю. (2011) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Туристське країнознавство» (для студентів 1 курсу денної і заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Лук’яненко, О.І. (2011) Методичні вказівки до виконання РГР з дисципліни «Інноваційний менеджмент» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання спеціальності 7.050201 (7.03060101) – "Менеджмент організацій")(№1428). [Образовательные ресурсы]
Мануель, Міранда (2011) Грамота за активну участь у Всеукранській студентській науковій конференції "Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу". [Изображение]
Морозенко, Ірина (2011) Диплом ІІІ ступеня ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Туризм". [Изображение]
Нохріна, Л.А. и Александрова, С.А. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 «Туризм» і 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та студентів 3 і 4 курсів заочної форми навчання напрямів підготовки 6.020107, 6.140103 «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. (2011) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання та прогнозування» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» галузі знань 0201 «Культура», 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», програми підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанний бізнес»). [Образовательные ресурсы]
Оболенцева, Л.В. и Познякова, О.В. (2011) Конспект лекцій з курсу «Технологія наукових досліджень» (для студентів 4 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы]
Парфіненко, А.Ю. и Оболенцева, Л.В. и Леонов, Я.В. (2011) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Рекреалогія» (для студентів 1 курсу денної та 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, сертифікація, метрологія» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) Методичні вказівки до самостійної роботи і практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ” (для студентів 1 - 2 курсів заочної форми навчання галузі знань 0306 – «Менеджмент і адміністрування» напряму підготовки бакалавра 6.030601 – «Менеджмент» і студентів 3 курсу заочної форми навчання галузі знань 0201 – «Культура» напряму підготовки бакалавра 6.020107 «Туризм»)(№2204). [Образовательные ресурсы]
Погасій, С.О. и Нохріна, Л.А. (2011) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення в галузі туризму» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"). [Образовательные ресурсы]
Погасій, С.О. и Нохріна, Л.А. (2011) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни “Економіка і ціноутворення на підприємствах туріндустрії” (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 0502 (6.030601) - "Менеджмент"). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Познякова, О.В. (2011) Конспект лекцій (в схемах і таблицях) з дисципліни «Інвестиційний менеджмент» (для студентів 5 курсу денної і заочної форм навчання спеціальності 7.03060101 і 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» (за видами економічної діяльності)). [Образовательные ресурсы]
Познякова, О.В. и Краснокутська, Ю.В. (2011) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Менеджмент організацій» (для студентів 6 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 0502 «Менеджмент»)(№2159). [Образовательные ресурсы]
Поколодна, М.М. и Погасій, С.О. (2011) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Організація туризму» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. (2011) Конспект лекцій з дисципліни «Туристські ресурси України» (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Рижій, Д.С. (2011) Грамота за активну участь у Всеукранській студентській науковій конференції "Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу". [Изображение]
Рижій , Р.С. (2011) Диплом ІІ ступеня за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом "Готельно-ресторанна справа". [Изображение]
Стешенко, О.Д. (2011) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Управління ризиками» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»)(№1351). [Образовательные ресурсы]
Стрижаченко, О.В. (2011) Грамота за оригінальне розв'язання олімпіадних завдань у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа". [Изображение]
Стрижаченко, О.В. (2011) Сертифікат за участь у ІІ етапі у Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа". [Изображение]
Стрижаченко, О.В. (2011) Сертифікат за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за напрямом "Готельно-ресторанна справа". [Изображение]
Тонкошкур, М.В. (2011) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія туристської діяльності» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм», спеціальності «Туризм», галузі знань 0201 «Культура»)(№2205). [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. (2011) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія туристської діяльності» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм», галузі знань 0201 «Культура»)(№1347). [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. (2011) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Технологія туристської діяльності» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм»)(№2160). [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. (2011) Методичні вказівки до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Планування та організація туристських маршрутів» (для студентів 4 і 5 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент», 6.030601 «Менеджмент», професійного спрямування «Менеджмент організацій» спеціалізації «Менеджмент готельного, курортного і туристського сервісу» галузі знань - 0306 «Менеджмент і адміністрування»)(№2203). [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. и Абрамов, В.В. (2011) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Історія туризму» (для студентів 2 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. и Абрамов, В.В. (2011) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Планування та організація туристських маршрутів» для студентів 5 курсу заочного форми навчання напряму 0502 (6.030601) - Менеджмент. [Образовательные ресурсы]
Тонкошкур, М.В. и Абрамов, В.В. (2011) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Спортивний туризм» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2011) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Організація послуг харчування» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»). [Образовательные ресурсы]
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу денної і заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2168). [Образовательные ресурсы]
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) Методичні вказівки до практичних і лабораторних занять з дисципліни «Технологія ресторанної справи» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2166). [Образовательные ресурсы]
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) Методичні вказівки до самостійного вивчення та виконання розрахунково-графічного завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни «Організація послуг харчування» (для студентів 2 курсу денної і 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.020107 «Туризм»)(№2171). [Образовательные ресурсы]
за заг. ред. І. М. Писаревського, (2011) Туризм і місто: досвід, проблеми та перспективи: монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства. (В прессе)