Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Туризм і місто: досвід, проблеми та перспективи: монографія.

за заг. ред. І. М. Писаревського, (2011) Туризм і місто: досвід, проблеми та перспективи: монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства. (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Резюме

Розглянуті теоретико-методологічні проблеми розвитку туризму і готельного господарства в місті. Обґрунтовані теоретичні основи розвитку вітчизняної туристської індустрії та розвитку міст в контексті їх взаємних інтересів. Досліджені проблеми теорії та практики розвитку підприємств готельної і санаторно-курортної сфери в місті, виявлені проблеми оцінки впливу інтересів міста на розвиток туризму. Для керівників і фахівців сфери управління готельним господарством і туристичної сфери, викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів галузей знань „Економіка та підприємництво”, „Менеджмент і адміністрування” та „Сфера обслуговування”.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Наши издания > Монографии
Наши достижения > Наши показатели > Т7. Интеграция науки и высшего образования > Т7.2. Результативность > П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
Код ID:20884
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:17 Фев 2011 11:59
Последнее изменение:17 Фев 2011 11:59

Только штат репозитория: страница управления объектом