Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты для подразделения "Учебно-научный Институт экономики и менеджмента > Кафедра финансов, учета и безопасности бизнеса" с годом 2018

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта | Нет группировки
Перейти к: А | В | Г | З | К | Л | М | Р | С
Количество объектов: 19.

А

Андренко, О.А. (2018) Облік у банках: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Андренко, О.А. (2018) Тлумачний словник банківських та суміжних економічних термінів із дисципліни «Облік у банках» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Андренко, О.А. и Вороніна, Л. В. (2018) Проблеми розвитку депозитних операцій банківських установ. Вісник Національного технічного університету «ХПІ», Харків, Україна.

Андренко, О.А. и Мордовцев, С.М. (2018) Методичний підхід до вибіркового дослідження в аудиті. ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ІНЖЕК», Харків, Україна.

В

Власова, О.Є. (2018) Конспект лекцій з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» (для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Власова, О.Є. (2018) Методичні вказівки до проведення практичних занять навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» (для студентів освітнього рівня підготовки «бакалавр», денної та заочної форм навчання, спеціальності 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Власова, О.Є. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Бухгалтерський та управлінський облік» (для студентів для студентів усіх форм навчання 5 курсу за спеціальністю 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Власова, О.Є. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Податковий менеджмент та адміністрування» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент освітнього рівня «магістр» спеціалізації «Управління фінансово-економічною безпекою»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Власова, О.Є. (2018) Методичні рекомендації до самостійного вивчення і виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» (для студентів спеціальності 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Г

Гавриличенко, Є.В. и Конопліна, О.О. (2018) Методичні рекомендації до розрахунково-графічного завдання з дисципліни «Облік і аудит» (для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

З

Зубенко, А.В. (2018) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять із дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» (для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Зубенко, А.В. (2018) Оцінка бізнесу та об’єктів нерухомості: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 071 – Облік і оподаткування. [Образовательные ресурсы] (В прессе)

К

Карпушенко, М.Ю. (2018) Методичні вказівки та завдання для практичної, самостійної та індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік в управлінні підприємством» (для студентів 5 та 6 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 – Облік і оподаткування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Карпушенко, М.Ю. (2018) Облік операцій в іноземній валюті у зовнішньоекономічній діяльності: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978−966−695−451−3

Л

Литовченко, О.Ю. (2018) Конспект лекцій з дисципліни «Комплексне забезпечення фінансово-економічної безпеки» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня магістр спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

М

Момот, Т.В. и Ващенко , О.М. и Чех, Н.О. (2018) Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» (для студентів спеціальності 073 – Менеджмент освітньої програми «Управління фінансово-економічною безпекою» всіх форм навчання). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Р

Родченко, С.С. (2018) ПІДХОДИ ДО ОЦІНЮВАННЯ ДІЛОВОЇ РЕПУТАЦІЇ БАНКУ. In: Thesis of the 7th International Scientific Seminar "Formation of Knowledge Economy as the Basis for Information Society".

С

Солодовнік, О.О. (2018) Фінансово-економічна безпека публічно-приватного партнерства: теорія, методологія, практика: монографія. Другой. Харків: Лідер.

Солодовнік, О.О. и Докуніна, К.І. (2018) Формування економічного механізму енергозбереження на підприємствах комунального господарства на засадах публічно-приватного партнерства: Монографія. Другой. Х.: «Діса плюс».

Этот список был создан Thu Apr 25 15:28:31 2024 EEST.