Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Формування економічного механізму енергозбереження на підприємствах комунального господарства на засадах публічно-приватного партнерства: Монографія.

Солодовнік, О.О. и Докуніна, К.І. (2018) Формування економічного механізму енергозбереження на підприємствах комунального господарства на засадах публічно-приватного партнерства: Монографія. Другой. Х.: «Діса плюс».

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
8MB

Резюме

У монографії подано результати дослідження, спрямованого на теоретичне обґрунтування та розробку методичних і практичних рекомендацій щодо формування економічного механізму енергозбереження на підприємствах комунального господарства на засадах публічно-приватного партнерства. Проаналізовано сучасний стан енергозбереження та обґрунтовано необхідність залучення приватного сектора до реалізації заходів програм енергозбереження на підприємствах комунального господарства. Розроблено концептуальний підхід до формування економічного механізму енергозбереження на підприємствах комунального господарства. Запропоновано методичний підхід до оцінювання ефективності реалізації програм енергозбереження на підприємствах комунального господарства. Розроблено положення щодо використання інфраструктурних облігацій у фінансуванні програм енергозбереження в рамках публічного-приватного партнерства. Рекомендовано для науковців, фахівців у сфері міської та регіональної економіки, а також працівників комунального господарства, студентів вищих навчальних закладів та інших зацікавлених сторін.

Тип объекта:Монография (Другой)
Тематика:Публикации в других изданиях
Код ID:60205
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:09 Дек 2021 08:36
Последнее изменение:09 Дек 2021 08:36

Только штат репозитория: страница управления объектом