Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2008) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
Microsoft Word
49kB |
Резюме
для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання напряму підготовки "Менеджмент організацій"
Тип объекта: | Образовательные ресурсы |
---|---|
Тематика: | Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2009 |
Код ID: | 9565 |
Размещен: | доцент С.А. Погасий |
Размещен на: | 29 Янв 2009 12:40 |
Последнее изменение: | 13 Июл 2010 08:03 |
Только штат репозитория: страница управления объектом