Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів"

Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2008) Методичні вказівки до практичних занять з дидактичним забезпеченням з дисципліни "Ресторанний менеджмент" на тему: "Оперативне планування виробництва на підприємствах ресторанного господарства готельних, курортних і туристських комплексів". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
49kB

Резюме

для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання напряму підготовки "Менеджмент організацій"

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2009
Код ID:9565
Размещен: доцент С.А. Погасий
Размещен на:29 Янв 2009 12:40
Последнее изменение:13 Июл 2010 08:03

Только штат репозитория: страница управления объектом