Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Технологія продукції ресторанного господарства. Частина 1: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.

Свідло, К.В. (2025) Технологія продукції ресторанного господарства. Частина 1: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:68231
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:08 Май 2025 15:30
Последнее изменение:08 Май 2025 15:30

Только штат репозитория: страница управления объектом